Nuxe Crème Prodigieuse Enrichie

Današnja recenzija tiče se Nuxe Crème Prodigieuse Enrichie  Bogata dnevna krema protiv umora kože za suhu kožu lica.

Nuxe Creme Prodigieuse Enrichie
Nuxe Creme Prodigieuse Enrichie

Kremu sam kupila prije nekih 3-4 mjeseca zajedno u kombinaciji s noćnom kremom Nuxe Crème Prodigieuse Nuit i okoloočnom kremom Nuxe Contour des Yeux Prodigieux iz iste linije. Već sam ju potrošila i trenutno sam se vratila natrag svojoj dragoj Avene Hydrance Optimale Riche kremi, ali svejedno vam želim napisati svoja iskustva koja su pozitivna.

S obzirom da imam više suhu/mješovitu kožu kupila sam bogatiju verziju ove kreme, ali naravno postoji i laganija verzija za masnu kožu.

Ambalaža: Dolazi u bijeloj tubici od 40 ml. Lako se istiskuje i dozira, te ima čep koji se odvrti za otvaranje.

Nuxe Creme Prodigieuse Enrichie
Nuxe Creme Prodigieuse Enrichie

Nanošenje: Nanosi se ujutro i navečer (ukoliko nemate posebnu noćnu kremu koju koristite), na čisto lice. S obzirom na to da ja imam prilično suho lice, a znam ga umivati i nekoliko puta na dan radi jer volim osjetiti da mi lice “diše”, nanosim ju svaki put nakon umivanja.

Tekstura: Tekstura je između guste i tekuće i fino je razmaziva. Možda jedino što mi smeta je taj pomalo “ljepljivi” osjećaj teksture (vrlo malo, ali ja ga osjetim) koji se pojavljuje u svim proizvodima te linije. Neću reći da mi smeta, ali ponekad imam osjećaj da mi na licu stvori određeni “film” koji ne mogu reći da je težak. Možda je to ipak zaštitni sloj koji štiti od tih štetnih utjecaja. Prema mojem iskustvu je više bogata i hranjiva nego hidratantna, ali ju slobodno možete nanositi prije šminkanja, ako ne nosite pretešku šminku. U svakom slučaju, meni je bila odlična za zimsko razdoblje.

Djelovanje: Radi se o hidratantnoj i hranjivoj kremi koja štiti kožu od prijevremenog starenja. Znači, to je za mlade cure i one koje još uvijek ne žele koristiti teške kreme za lice protiv bora i znakova starenja. Krema zaista hidratizira i nahrani kožu, a idealna je za zimske dane. Mislim da bi za ljeto bila možda malo preteška. Nisam probala običnu verziju, ali bila bih ju spremna probati na ljeto po većim vrućinama.

Miris: Zamjerka ovoj kremici stoji upravo ovdje. Preintenzivan miris, čak i meni. One djevojke koje su naviknute na proizvode bez mirisa, nikako se neće moći pomiriti s ovim nedostatkom. Inače sam veliki ljubitelj Nuxe ulja i njegovog savršenog mirisa i upravo to čudesno ulje me i inspiriralo da probam cijelu liniju, međutim za proizvode namijenjene koži lica mi je taj miris stvarno prejak.

Cijena: oko 180 kn

Ocjena: 7/10

Hvala na čitanju :***

Ako imate kakva pitanja, pišite… 🙂

http---signatures.mylivesignature.com-54493-124-E383132CB7B14B6E0B1541982ACA0359

5 misli o “Nuxe Crème Prodigieuse Enrichie

  1. Mikka M Barhanović 7 travnja, 2015 / 6:21 am

    Dobro nam došla! Jako mi je drago vidjeti recenzije proizvoda za suhu kožu, nema ih baš puno, a još kad vidim svoje omiljene Avene proizvode, znam da sam otkrila blog koji definitivno nastavljam pratiti 🙂 nadam se da ćeš uživati u bloganju i sretno, čitamo se!

    Sviđa mi se

    • cosmeticpolice 7 travnja, 2015 / 6:27 am

      Hvala puno na podršci! :))) To je bio upravo i moj problem da za pola proizvoda koje sam htjela probati nisam mogla pronaći recenzije! Baš mi je drago da si se pronašla i slobodno shareaj moj blog, ako znaš da će nekome biti od pomoći. Hvala za praćenje :*

      Sviđa mi se

Komentiraj